Ervaringen

/Ervaringen
Ervaringen 2018-05-24T19:16:08+00:00

Plaats je ervaring met ons

Ervaring toevoegen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 54.167.18.170 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Bart Bart schreef op mei 10, 2018 om 11:49 am:
Beste Ton en Ton, Bedankt voor de goede en leerzame lessen. Ik heb altijd met plezier gereden, maar dat mocht helaas niet baten bij mijn eerste examen. Toch ben ik de 2e keer wel geslaagd en daar ben ik hartstikke blij mee. Groetjes Bart
Youp Youp schreef op mei 3, 2018 om 6:41 pm:
Beste Ton en Ton, Hartstikke bedankt voor de lessen en het geduld. Ik heb in de simulator als op de weg met veel plezier gereden! Met als resultaat in 1x geslaagd!
Bryan Bryan schreef op april 5, 2018 om 7:15 pm:
Beste Mark en Ton bedankt voor alle lessen en het geduld. hierdoor in één keer geslaagd.
Marijn Marijn schreef op maart 26, 2018 om 10:08 am:
Beste Ton en Ton, Heel erg bedankt voor alle lessen! Het was super fijn om in de simulator kennis te maken met verschillende situaties voordat ik echt de weg op ging. Dankzij alle leuke en leerzame lessen ben ik in een keer geslaagd 😀 .
Yannick Yannick schreef op maart 16, 2018 om 5:37 pm:
Ton en Ton, Heel erg bedankt voor alle lessen. Zowel in de simulator als op de weg heb ik tijdens alle lessen met plezier gereden!
Rody Rody schreef op maart 1, 2018 om 2:05 pm:
Beste Ton en Ton, Hartelijk bedankt voor de lessen. Ik vond het erg prettig bij jullie. Had het erg naar mijn zin en ben ook nog in 1 keer geslaagd! 😀 Groetjes Rody
Rick Rick schreef op februari 21, 2018 om 3:29 pm:
Beste Ton en Ton In de simulator heb ik de basis van het autorijden geleerd, waardoor je veel zelfverzekerder de weg op gaat. Daarna heeft ton mij op de weg op een geduldige en leerzame manier aan mij de rest geleerd. Met als resultaat dat ik in 1 keer geslaagd ben! Hartstikke bedankt voor de leerzame lessen en leuke periode!
Megan Megan schreef op februari 7, 2018 om 6:22 pm:
Beste Mark, Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Ik heb met veel plezier gereden en vervolgens ook nog in 1 keer geslaagd. 😀
Maureen Maureen schreef op februari 2, 2018 om 4:23 pm:
Beste Ton en Mark, Heel erg bedankt voor de leuke, leerzame rijlessen! Ik ben altijd met veel plezier in de auto gestapt 😀 Groetjes Maureen
Fleur Fleur schreef op februari 1, 2018 om 5:14 pm:
Mark en Ton, Enorm bedankt voor alle goede lessen!!! Ik voelde me erg op mijn gemak bij jullie en denk dat dat ook heeft bijgedragen aan het feit dat ik in één keer ben geslaagd. Zie jullie op de weg!!! Groetjes Fleur