Autorijden

/Autorijden
Autorijden 2019-05-07T12:07:28+00:00

De autorijlessen

Nadat je de lessen in de rijsimulator hebt afgerond kun je de weg op voor de lessen in de auto. De autorijlessen krijg je altijd in dezelfde auto en van dezelfde rijinstructeur. Juist door onze speciale lesmethode hebben we een bijzonder hoog slagingspercentage bij examens die voor de eerste keer plaatsvinden. Hierin scoren wij een slagingspercentage van rond de 70%. Regionaal is het slagingspercentage tussen de 41 en 45%. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het CBR. Daar vind je alle rijschoolgegevens die voor jou van belang kunnen zijn voor het maken van jouw keuze. Vanwege onze unieke les methode niet alleen het hoogste slagingspercentage maar kun ook je minimaal € 200, – tot € 300,- besparen op je rijopleiding.

Inschrijven

Wil jij ook je rijbewijs halen? Vul het contactformulier in en Rijschool van Egmond neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inschrijven

Waarom kiezen voor Rijschool van Egmond?

 • HET HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGE

 • BASIS/RIJOPLEIDING UIT OOGPUNT VOOR VEILIGHEID EN MILIEU UITSLUITEND MET HET STARTERSPAKKET

 • JE LEST ALTIJD IN DEZELFDE LESAUTO MET DEZELFDE RIJINSTRUCTEUR

De lesmethode van Rijschool van Egmond

Lesauto van Autorijschool van EgmondHet starterspakket bestaat uit 35 lesuren (1 lesuur is 60 minuten). Ongeveer 10 lessen van 90 minuten volg je net als bij de ANWB in EEN ECHTE AUTO MET EEN VIRTUELE OMGEVING. Hierin krijg je een complete rij-opleiding en bereiden we je voor om de weg op te kunnen. Niet alleen sturen, koppelen en schakelen, maar werkelijk alles van kruispunt tot de snelweg aan toe wordt hier heel realistisch weergegeven. Omdat je start in de rijsimulator heb je minder praktijlessen nodig hebben. Het leren gaat niet alleen sneller maar is ook goedkoper. Met korte DVD-animatie lessen wordt de cursus ondersteund. Voor de lessen in de rijsimulator kom je op eigen gelegenheid naar ons simulator-center.

HALEN EN THUIS BRENGEN

Bij de praktijklessen komen we je uiteraard thuis ophalen.

Leerlingen uit Uithoorn/Amstelhoek/ de Kwakel/Aalsmeer-zuid/ kudelstaart/Amsteveen-westwijk halen we thuis op.Van buiten deze plaatsen komen zelf naar de rijschool of busstation in Uithoorn.

Als je kiest voor het starterspakket betaal je nog geen € 46,00 per les aangezien de TussenTijdse Toest t.w.v. € 108,00 is inbegrepen. Na de basiscursus in de simulator ga je de weg op en herhalen wij in de praktijk hetgeen dat je geleerd hebt in de simulator.

Bij het starterspakket is de TussenTijdse Toets (TTT) INBEGREPEN in het pakket. Dit is een proefexamen en een goede voorbereiding op het echte rijexamen. Zo heb je minder last van zenuwen en kun je vrijstelling krijgen van de bijzondere verrichtingen. De tijd die nodig is om de TTT te doen (ongeveer 2,5 lesuren) wordt meegeteld van de 35 uren uit het starterspakket.Of als de 35 uren al gelest zijn deze tijd als het normaal geldende tarief berekend zal worden Na deze toets zal de instructeur samen met jou bekijken wanneer de slagingskans groot genoeg is, om het rijexamen te gaan doen. Zowel bij de TTT als bij het examen moet je in het bezit zijn van een theorie-certificaat. Onze theoriecursus en het examen is exclusief dus niet inbegrepen in het pakket. Lees hier meer over de theoriecursus en voor een gratis demo. Vergeet niet om zelf het THEORIE EXAMEN aan te vragen bij het CBR.

Belangrijk om te weten

 • Het kan voorkomen dat om een proefexamen te kunnen doen NIET de gewenste resultaten met de 35 lesuren van het pakket zijn behaald. Dit zal dan met extra lessen uiteraard tegen het normale tarief aangevuld moeten worden. Losse lessen dienen contant tijdens de les betaald te worden of minimaal 2 werkdagen vooraf op onze rekening te zijn bijgeschreven. Ook van toepassing voor betaling van meerdere lessen ineens.
 • Ook kan het gebeuren dat als je de tussentijdse toets gaat doen, je nog uren van het 35 uurs pakket hebt overgehouden. Deze lessen neem je natuurlijk mee voor na de toets als voorbereiding op het examen.
 • Over het algemeen zal je het complete starterspakket nodig hebben tot aan de tussentijdse toets. Soms zijn er extra lessen nodig om het gewenste niveau te halen om de tussentijdse toets te kunnen doen.
 • NIET inbegrepen bij het starterspakket zijn de lessen die na de toets nodig zijn om het niveau te halen voor het examen. (of je moet nog uren van het pakket overhebben.). Teven zijn het THEORIE-EXAMEN, het PRAKTIJKEXAMEN en het LESUUR voor het examen niet inbegrepen in het starterspakket.
 • Lees voordat je gaat beginnen aan de cursus de LESVOORWAARDEN goed door.

Wat moet je zelf regelen

 • Allereerst kun je het contactformulier invullen en aangeven welke dagen en uren je beschikbaar bent
 • Kies voor een van de online theoriecursussen en vraag je theorie-examen zelf aan via www.cbr.nl
 • Machtig Rijschool van Egmond zodat wij een toets of examen voor je kunnen reserveren. Ons inschrijfnummer bij het CBR is 2657w1.
 • Vul de gezondheidsverklaring in op de website van het CBR.
 • Voor leerlingen die onder begeleiding moeten gaan rijden, vraag voor het praktijk-examen je begeleiderspas aan op www.2todrive.nl

Betalingen

Betalingen aan autorijschool van Egmond kun je overmaken via ideal en dienen minimaal twee dagen voor aanvang van de eerste les bij ons op de rekening zijn bijgeschreven.Zie ons item betalingen. Vermeld bij het betalen altijd de naam van de leerling zodat wij weten welke betaling bij welke cursist hoort.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:

 1. Je betaald € 1700,-voor het starterspakket in een keer.
 2. Je betaald voor de eerste les € 860,00 en voor de tiende les nogmaals € 860,00.
 3. Je betaald in 4 termijnen. Voor aanvang van de eerste les € 432,50 en daarna 3 maanden aan een sluitend  € 432,50 via ideal of contant (geen pin aanwezig).

Let op!

 • Losse lessen dienen contant betaald te worden of minimaal 2 dagen voor aanvang van de les bij ons op de rekening zijn bijgeschreven. Ook bij betaling van meerdere autorijlessen.
 • Uitsluitend op verzoek stuurt Rijschool van Egmond een factuur per mail.
 • Indien vroegtijdig wordt besloten alsnog te stoppen met de opleiding (door rijschool of leerling) zal voor alle genoten lesuren/ simulator/ animatie/ praktijk-lessen en eventuele gemaakte kosten zoals t.t.t. of examen het normale geldende uur tarief van € 50,00 per uur worden berekend.

Kennismakings- probeerles/       verjaardagsles- verrassingsles

Met name voor diegene die denkt, de lessen in een simulator is dat wel wat voor mij, hebben wij een kennismakings- probeerles.Wil je iemand verrassen? Doe dit met een verjaardags-of verrassingsles.  De prijs voor een van deze lessen is € 40,00 voor 60 minuten. Geen pin aanwezig graag contante betaling. Je dient wel op eigen gelegenheid naar de rijschool toe te komen.