Ervaringen

/Ervaringen
Ervaringen 2019-07-04T19:50:05+00:00

Google Reviews

Isabel Brinkhuis
Isabel Brinkhuis
09:47 30 Jun 19
Door de simulatorlessen voelde ik mij zelfverzekerder toen ik echt in de auto moest gaan lessen en het zorgde voor een goede basis. Mark heeft mij het super goed geleerd daarna, want ik ben in 1x geslaagd! Ik ben heel erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!
Robbert van Veen
Robbert van Veen
09:06 14 Jun 19
In 1 keer geslaagd na veel leerzame lessen. Door de simulator lessen gaat het leerproces sneller en effectiever. Echt een aanrader!
Bas Rooijmans
Bas Rooijmans
20:19 09 Jun 19
Geweldige rijschool. In een keer geslaagd voor de tussen tijdse toets en mijn praktijk examen. Deze rijschool geeft kwaliteit voor het geld. Je leert goed rijden met veel aandacht van je rij instructeur, ook bereiden ze je goed voor voor het examen. Bedankt Mark en Ton Bas,
rens hoedeman
rens hoedeman
14:34 08 Jun 19
Bij Auto/motorrijschool Van Egmond heb ik in een korte tijd veel geleerd. Door te beginnen in de simulatie voordat je echt de weg op gaat, heb je al meer zekerheid en kun je al meer op het verkeer om je heen letten omdat je de basis van het auto rijden dan al hebt gehad. Ik vind het een leuke en goede manier om autorijden snel, maar ook echt goed te leren. Ik beveel deze rijschool echt aan vanwege: vriendelijke en begripvolle rijdocenten, En dus een goede manier van leren!
Anoniem strijder
Anoniem strijder
11:58 30 Jan 19
Zeer slechte rijschool. Vraagt veel te veel geld voor je wat krijgt.
Bekijk alle beoordelingen