Ervaringen

/Ervaringen
Ervaringen 2019-07-04T19:50:05+00:00

Google Reviews

Julia Soels
Julia Soels
16:47 04 Jun 20
Erg fijne rijschool! Alles wordt rustig en in stapjes opgebouwd door de simulator, hierdoor voel je je als je voor het eerst de weg op gaat erg vertrouwd. In de auto werd ik goed voorbereid voor mijn praktijkexamen en raakte ik vertrouwd met de wegen in Amsterdam. Super bedankt voor de fijne lessen!
Deyan Kuijpers
Deyan Kuijpers
13:24 04 Jun 20
In één keer geslaagd! De simulatie lessen zorgen er echt voor dat je gelijk goed op de weg rijdt. Ook bereiden ze je goed voor op het examen en zijn de rijlessen van hoge kwaliteit. Ik ben erg tevreden 🙂
Daphne Troost
Daphne Troost
15:12 20 May 20
Echt enorm fijne rijschool! Aardige rij instructeur en een leuke tijd gehad en veel geleerd
Joost Rooijmans
Joost Rooijmans
17:36 19 May 20
Erg goede rijschool! In één keer mijn theorie, vrijstelling en rijexamen gehaald!
Teun de Boer
Teun de Boer
12:06 27 Feb 20
Zeer prettige rijschool met goede rij-instructeurs die je op een leuke manier les geven. De simulator is ook een goede manier om vertrouwen voor zelf te creëeren om zo veilig de weg op te kunnen. Ik was dan ook in één keer geslaagd. Aanrader!!
Bo Sjunnesson
Bo Sjunnesson
17:06 13 Feb 20
Super rijopleiding, erg aan te raden! De instructeurs helpen je goed op weg en nadat ook ik geslaagd ben kan ik deze rijschool zeker aanraden. Ton en Ton, bedankt voor de begeleiding!
Daan Rijpkema
Daan Rijpkema
20:11 12 Feb 20
Echt een fantastische rijschool die ik iedereen kan aanbevelen! Na de simulatorlessen zit je een stuk zekerder achter het stuur en heb je al snel volledige controle over de auto. Ik heb een hele fijne tijd gehad met mijn instructeurs (Ton en Ton) en ze weten je op een enthousiaste manier wegwijs te maken in het verkeer. Nu ik in één keer mijn praktijkexamen gehaald heb kan ik niet anders zeggen dan dat iedereen die op zoek ik naar een goede rijschool zich bij van Egmond aan het juiste adres bevind. Ton en Ton; bedankt!
Rick de Vries !
Rick de Vries !
17:57 05 Feb 20
Goede rijschool, goede simulator lessen en goede rijlessen! In 1x geslaagd! Bedankt voor de leerzame lessen!
Koen Borkent
Koen Borkent
12:29 24 Jan 20
Een hele goede rijschool! Het lessen in de simulator hielp heel erg voordat je de weg op ging en geeft veel vertrouwen. Daarom ook in één keer geslaagd! Heel erg bedankt voor alle leerzame lessen Mark.
Sebastian ten Voorde
Sebastian ten Voorde
19:15 16 Jan 20
Superfijne tijd gehad bij Mark in de auto. Door de combinatie van leerzame en leuke lessen in een keer geslaagd! Dankjewel Mark!
Danielle Arends
Danielle Arends
18:00 16 Jan 20
Goede rijschool! Ook voor mensen met rijangst en die onzeker zijn (zoals ik) Door de simulator rijlessen kan je voorzichtig beginnen waardoor je met wat meer ervaring kan beginnen aan de echte rijlessen. Nooit verwacht maar door de goede lessen toch in 1x geslaagd!
Lisa Zurcher
Lisa Zurcher
19:52 18 Nov 19
Top rijschool! In 1x geslaagd. De simulator geeft veel vertrouwen voor dat je echt de weg op gaat.
Kim te Kolste
Kim te Kolste
19:21 29 Oct 19
Door de simulator met vertrouwen de weg op gegaan, en 1 keer geslaagd. Ik raad deze rijschool echt aan voor iedereen die niet in 1 keer de weg op durft maar wel graag wilt leren autorijden!
Natalie Vaphiadis
Natalie Vaphiadis
11:16 10 Oct 19
Hele fijne rijschool! De simulator is ideaal om in heel veel omstandigheden de onderdelen te leren. Daardoor rij je zo de weg op in een echte auto. In een keer geslaagd!
Excitebiker Folkert
Excitebiker Folkert
14:04 19 Sep 19
In een keer geslaagt. De prijs is iets hogen dan het gemiddelde maar dat komt gepaard met zeer goede service. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Marissa Haak
Marissa Haak
11:56 30 Aug 19
In 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Dankzij de simulator lessen van Ton en de autorijlessen van Mark!
Matthijs Kuiken
Matthijs Kuiken
11:57 27 Aug 19
Kan niet veel anders zeggen dan dat ik zeer blij ben met hoe alles is gegaan. Simulator zorgt ervoor dat je met vertrouwen de auto instapt. In de auto zelf wordt je iets meer vrij gelaten met hulp waar nodig. Bedankt Ton en Ton!
Maudy Smit
Maudy Smit
14:36 22 Aug 19
Top rijschool, in één keer geslaagd! Het was fijn om eerst simulator lessen te hebben, daardoor is het niet meer eng als je echt op de weg moet. Zeker een aanrader. Bedankt voor de leerzame lessen Ton.
Tim de Groot
Tim de Groot
11:25 09 Aug 19
door de simulator was ik zelfverzekerder toen ik de weg op ging, Mark was een goede rijinstructeur en de auto was erg fijn om in te rijden. Mijn 2e keer afrijden heb ik het dan ook gehaald. Bedankt voor alle goeie zorg en support!
marijn houdijk
marijn houdijk
08:11 24 Jul 19
Dankzij deze rijschool in 1x geslaagd voor mijn praktijk. De simulator is een grote hulp doordat je vaak alle verkeers situaties kan oefenen. super!
Sascha Burg
Sascha Burg
17:48 23 Jul 19
Vanaf het begin tot het eind leerzame lessen. Je leert alles stapje voor stapje, werkt geruststellend. Simulator is oprecht een aanrader, je komt voor minder verrassingen te staan op de echte weg.
Claudia van der Pol
Claudia van der Pol
11:47 18 Jul 19
De simulatorlessen vond ik in het begin ook al doodeng, maar achteraf ben ik er heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Uiteindelijk na veel lessen veel geleerd en in 1 keer geslaagd voor het examen!
Isabel Brinkhuis
Isabel Brinkhuis
09:47 30 Jun 19
Door de simulatorlessen voelde ik mij zelfverzekerder toen ik echt in de auto moest gaan lessen en het zorgde voor een goede basis. Mark heeft mij het super goed geleerd daarna, want ik ben in 1x geslaagd! Ik ben heel erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!
Robbert van Veen
Robbert van Veen
09:06 14 Jun 19
In 1 keer geslaagd na veel leerzame lessen. Door de simulator lessen gaat het leerproces sneller en effectiever. Echt een aanrader!
Bas Rooijmans
Bas Rooijmans
20:19 09 Jun 19
Geweldige rijschool. In een keer geslaagd voor de tussen tijdse toets en mijn praktijk examen. Je leert goed rijden met veel aandacht van je rij instructeur, ook bereiden ze je goed voor voor het examen. Bedankt Bas,
rens hoedeman
rens hoedeman
14:34 08 Jun 19
Bij Auto/motorrijschool Van Egmond heb ik in een korte tijd veel geleerd. Door te beginnen in de simulatie voordat je echt de weg op gaat, heb je al meer zekerheid en kun je al meer op het verkeer om je heen letten omdat je de basis van het auto rijden dan al hebt gehad. Ik vind het een leuke en goede manier om autorijden snel, maar ook echt goed te leren. Ik beveel deze rijschool echt aan vanwege: vriendelijke en begripvolle rijdocenten, En dus een goede manier van leren!
Anoniem strijder
Anoniem strijder
11:58 30 Jan 19
Zeer slechte rijschool. Vraagt veel te veel geld voor je wat krijgt.
Bekijk alle beoordelingen